Stiri medicale

Gala Sanatatii premiaza cea mai activa asociatie a studentilor la medicina

Data ultimei actualizari: 18/04/2013

Gala Sanatatii, editia a IV-a si-a format deja o traditie din recunoasterea valorilor din lumea medicala. Cu toate acestea, nu neglijeaza nici dezvoltarea tinerilor medicinisti, care studiaza din greu pentru a ajunge medici de renume. De aceea, in cadrul Galei Sanatatii 2012 va fi premiata si cea mai activa asociatie a studentilor la medicina.

 “Implicarea in activitati extracurriculare a studentilor contribuie la dezvoltarea abilitatilor acestora si ii ajuta sa devina niste oameni mai buni, niste medici remarcabili. Se va acorda Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina pentru initiativa, activitate stiintifica si organizatorica, dar si pentru rezultate deosebite in proiectele derulate pentru studentii la medicina”, a declarat Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group.

La editia din 2011 a Galei Sanatatii, acest premiu a fost acordat lui Dorin Toma, Presedintele Societaţii Studenţeşti de Chirurgie din Romania, iar locurile 2 şi 3 au fost castigate de Dan Pletea, Presedintele Asociatiei Studentilor si Medicilor Voluntari  si Ovidiu Mitu, Presedintele Societatii Studentilor Medicinisti Iasi.

Pentru sporirea sanselor de castig, candidatii sunt invitati sa se inscrie pentru castigarea unui dintre cele 13 premii.

Totodata, cei care vor sa sprijine evenimentul Gala Sanatatii, editia a IV-a si sa contribuie astfel la aprecierea si incurajarea valorile din lumea medicala, sunt invitati sa consulte ofertele de sponsorizare: http://www.galasanatatii.ro/images/oferta-sponsorizare-gala-sanatatii-2012.pdf

 

Stire realizata de Echipa FormareMedicala.ro

Sursa: Sanatatea Media Group

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.