Gabriela Firea: Trebuie sa ne indreptam recunostinta catre cadrele medicale

07/04/2020

Gabriela Firea: Trebuie sa ne indreptam recunostinta catre cadrele medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gabriela-firea-trebuie-sa-ne-indreptam-recunostinta-catre-cadrele-medicale/

In aceasta perioada de pandemie, trebuie cu atat mai mult sa ne indreptam recunostinta catre cadrele medicale, spune Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

“De Ziua Mondiala a Sanatatii, gandul meu se indreapta catre toate cadrele medicale: medici, asistenti, infirmiere, moase, brancardieri, dorindu-le din suflet multa sanatate, putere, energie pozitiva, sa fie aparati de pericole. In aceasta perioada grea, de pandemie, cu atat mai mult trebuie sa ne indreptam recunostinta catre acestia. Am vorbit despre eroii in alb de la Victor Babes si Matei Bals. Despre eroii copiilor de la Gomoiu. Despre toti cei care, zi de zi, salveaza pacienti in spitalele din Bucuresti si din tara”, se precizeaza intr-un mesaj postat pe pagina primarului general al Capitalei.

Cu aceasta ocazie, edilul a facut referire si la echipa medicala de la Spitalul Colentina, care a realizat, in premiera, o interventie de drenaj endoscopic al cailor biliare la un pacient suferind de infectie SARS-CoV-2 si tumora pancreatica invaziva in calea biliara principala.

Etichete: ziua mondiala a sanatatii, gabriela firea, cadrele medicale, spitalul colentina

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Testare pentru depistarea Covid, cu teste gratuite, in peste 100 de farmacii

CNCAV: Vaccinarea cu doza a treia si in cabinetele medicilor de familie

OMS recomanda un tratament preventiv impotriva formelor grave de Covid

Florin Citu, despre vaccinarea obligatorie: Ar trebui sa fie ultima varianta

Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat