FormareMedicala.ro premiata la Gala Medica 2012

12/06/2012

FormareMedicala.ro premiata la Gala Medica 2012

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-premiata-la-gala-medica-2012/

Aflata la a patra editie, Gala Medica 2012 si-a anuntat luni, 11 iunie a.c. castigatorii in cadrul evenimentului organizat cu aceasta ocazie in incinta Teatrului Mic, eveniment  la care au fost prezenti si  ministrul Sanatatii, dr. Vasile Cepoi, precum  si ministrul Educatiei,  dl. Liviu Pop.

Societatea Nationala de Medicina a Familiei (SNMF) a fost rasplatita prin doua premii de mare valoare pentru proiecte care se deruleaza sub egida sa. Din partea SNMF au urcat pe scena dna Rodica Tanasescu, presedintele societatii, care a multumit colegilor medici pentru sustinerea proiectelor si pentru interesul acordat activitatii SNMF si dr. Daciana Toma, coordinator stiintific din partea SNMF care a multumit echipei ce a a facut posibila realizarea acestor proiecte.

La categoria Internet Medical, premiul a revenit portalului FormareMedicala.ro – care ofera educatie medicala continua online gratuita si informare de ultima ora pentru toti medicii de familie din Romania. Oana Bornaz, CEO Data Center Solutions, implementatorul si dezvoltatorul platformei, a multumit medicilor pentru votul de incredere acordat, SNMF pentru viziunea moderna privind educatia medicala continua si companiei GlaxoSmithKline pentru sprijinul acordat. La categoria Presa scrisa, premiul a revenit Mirelei Boroeanu-Stanca – Ziarul Medicului de Familie.

FormareMedicala.ro multumeste tuturor celor care au contribuit la crearea si dezvoltarea acestei platforme, precum si  medicilor care acceseaza cursurile si informatiile publicate. Premiul ne onoreaza dar ne si obliga in a oferi informatii medicale de calitate si de a contribui la educatia medicala continua atat de necesara medicilor. Va multumim!

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: