Focare de coronavirus in spitale, la Vaslui si Iasi

26/08/2020
Focare de coronavirus in spitale, la Vaslui si Iasi

Focare de coronavirus in spitale, la Vaslui si Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/focare-de-coronavirus-in-spitale/

Autoritatile sanitare au declarat focar de coronavirus la Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, dupa ce la Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, opt asistente si opt infirmiere au fost depistate cu SARS-CoV-2.

Potrivit reprezentatilor SJU Vaslui, urgentele chirurgicale sunt directionate la Spitalul municipal “Dimitrie Castroian” Husi, iar in sectia respectiva au fost luate toate masurile de dezinfectie, urmand ca activitatea sa fie reluata cu cadre medicale de la alte sectii, relareaza Agerpres.

In cursul saptamanii trecute, un focar similar a fost inregistrat la Sectia Medicina Interna de la spitalul vasluian, iar bolnavii au fost, de asemenea, directionati la spitalul din Husi.

De asemenea, si la Spitalul ‘Sf. Sava’ din Iasi, unitate medicala privata, a fost depistat un focar de infectari atat in randul personalului medical, cat si al pacientilor. Potrivit informarii DSP Iasi, sunt 15 persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 9 sunt beneficiari si 6 angajati.

Etichete: focar coronavirus, coronavirus spitale, spitalul judetean vaslui, spitalul sf sava iasi

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: