Focar de Covid-19 in randul personalului medical de la Spitalul Judetean Zalau

02/10/2020

Focar de Covid-19 in randul personalului medical de la Spitalul Judetean Zalau

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/focar-de-covid-19-in-randul-personalului-medical-de-la-spitalul-judetean-zalau/

Sase medici, sapte asistenti si sase infirmieri de la Spitalului Judetean de Urgenta Zalau sunt confirmati cu Covid-19, ei fiind in prezent izolati.

Cazurile de infectare cu noul coronavirus inregistrate sunt de la sectiile de Ortopedie, Boli Infectioase, Boli Interne, Cardiologie, Recuperare si Oftalmologie.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 4 EMC:

Bolile meningococice

“Nu a fost carantinat personal medical. Conform metodologiei, pentru a evita orice risc, a fost testat intreg personalul, iar cei pozitivi au fost izolati. In spital, personalul dispune si poarta echipament de protectie adecvat. Carantina s-a efectuat pentru membrii familiilor celor pozitivi si a contactilor neprotejati ai acestora – 58 persoane. Sectia interne nu a fost inchisa. Activitatea pentru tratarea bolnavilor a continuat in saloane din sectiile invecinate pentru pacientii noi care se prezinta de urgenta in garda, precum si pentru pacientii restanti din sectia interne”, precizeaza reprezentantii Institutiei Prefectului Salaj intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

In sectiile unde se inregistreaza cazurile active in randul personalului medical, isi desfasoara activitatea 186 de persoane.

Etichete: cadre medicale covid-19, personal medical coronavirus, spitalul judetean zalau

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Important pentru medicii de familie | Noi reglementari privind modul de acordare a serviciilor medicale pentru pacientii cu Covid-19

Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Studiu: Peste 80% dintre pacientii infectati cu Covid-19 au carenta de vitamina D

Rusia a lansat productia celui de-al doilea vaccin anti-Covid | Alte doua vacccinuri in pregatire

INSP a lansat un program de screening cardiovascular