Florin Citu: Masurile pe care le-am luat dau rezultate

05/04/2021

Florin Citu: Masurile pe care le-am luat dau rezultate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-masurile-pe-care-le-am-luat-dau-rezultate/

Prim-ministrul Florin Citu spune ca masurile luate in urma cu o saptamana pentru combaterea pandemiei de COVID-19 functioneaza si dau rezultate.

“In ceea ce priveste situatia epidemiologica, lucrurile s-au stabilizat. Am luat niste masuri acum o saptamana (…) si ati vazut ca se poate sa sarbatoresti Pastele si in aceasta perioada. (…) Aceste masuri le-am luat dupa ce am discutat cu mai multi factori de decizie si se vede ca avem deja rezultate. Ma uit la evolutia zilnica a cazurilor, avem un platou care se mentine de aproape o saptamana. (…) Masurile pe care le-am luat dau rezultate, functioneaza”, a afirmat premierul Citu, luni, intr-o conferinta de presa.

De altfel, el a subliniat ca nu se va schimba ora de inchidere a magazinelor in weekend in localitatile cu rata mai mare de infectare

“Am discutii permanente cu retelele de magazine, am discutat si inainte de a lua aceasta decizie, nu a fost discutata ora, mi s-a cerut doar putin timp pentru a pregati. Noi am cerut de la magazine respectarea unor anumite norme in interior. Am avut o discutie permanenta cu retailerii, ei inteleg foarte bine situatia prin care trece Romania si au fost alaturi de noi si anul trecut, cand am trecut prin starea de urgenta. In acest moment, lucrurile raman asa cum sunt, pentru ca dau rezultate”, a mai adaugat premierul.

Etichete: masuri de combatare a pandemiei, masuri anti-covid, restrictii magazine, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: