Florin Citu: Le spun bucurestenilor sa ignore scenariile si sa astepte deciziile

23/03/2021

Florin Citu: Le spun bucurestenilor sa ignore scenariile si sa astepte deciziile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-le-spun-bucurestenilor-sa-ignore-scenariile-si-sa-astepte-deciziile/

In prezent, nu se discuta despre carantinarea Capitalei, chiar daca rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori, a declarat, marti, premierul Florin Citu. De altfel, el i-a indemnat pe bucuresteni sa ignore scenariile care se fac pe marginea acestui subiect si sa astepte deciziile oficiale.

“Le spun bucurestenilor sa ignore scenariile si sa astepte deciziile. Aceasta cifra reprezinta una dintre informatiile pe care le luam in calcul atunci cand discutam despre carantinarea sau nu a unei localitati. Niciodata nu s-a carantinat doar la 6 la mie. De fiecare data avem alte informatii pe care le luam in calcul. (…) Cand vom lua decizia va voi anunta. In acest moment nu vorbim de carantinare. “, a precizat premierul Citu, intr-o declaratie publica transmisa pe pagina de Facebook Guvernul Romaniei.

Totodata, demnitarul a adaugat ca nu se ia in calcul o carantinare pe sectoare in Capitala si nici inchiderea scolilor.

“Nu se inchid scolile, scolile raman in continuare. Nici la Timisoara scolile nu s-au inchis. Deci, scolile nu se inchid in acest moment. Haideti sa luam lucrurile pe rand. Ne uitam la informatiile pe care le avem, am luat masuri pana acum, avem masuri care, daca ar fi fost respectate, nu am fi ajuns astazi aici. Le cer tuturor cetatenilor sa respecte masurile pe care le avem, regulile in vigoare. Am putea sa oprim singuri aceasta pandemie daca respectam regulile in vigoare. Aceleasi reguli le-am avut si in decembrie si rata a scazut. “, a mai declarat prim-ministrul Florin Citu.

Etichete: carantina bucuresti, inchidere scoli bucuresti, carantina sectoare bucuresti, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: