Florin Citu: Campania de vaccinare impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie

15/02/2021
Florin Citu: Campania de vaccinare impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie

Florin Citu: Campania de vaccinare impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-campania-de-vaccinare-impotriva-coronavirusului-nu-va-fi-obligatorie/

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

“Este o lege care este in Parlament de trei ani de zile, nu are nicio legatura cu campania de vaccinare pe care o avem acum. Este un proiect in Parlamentul Romaniei. Acel document este un copy-paste al politicilor din ultimii trei ani, deci nu are nicio legatura cu ce se intampla. (…) Nu s-a discutat. L-am vazut si pe secretarul de stat Raed Arafat care a spus foarte clar si o spun si eu: campania de vaccinare impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie, nu se pune asa ceva in discutie”, a declarat prim-ministrul Forin Citu, citat de Agerpres.

Vlad Voiculescu a precizat ca Ministerul Sanatatii sustine legea vaccinarii, precizand ca in dezbaterea Parlamentului exista un proiect care nu are insa legatura cu vaccinarea impotriva SARS-CoV-2.

“E bine sa clarificam. Este o lege care este in Parlament. Nu se pune problema, nu exista nicio legatura intre aceasta lege si vaccinarea anti-COVID-19. A fost o confuzie. Vorbim despre o lege care este in Parlament, ar putea sa aiba un parcurs sau altul”, a declarat si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, potrivit sursei citate.

Etichete: legea vaccinarii, campanie de vaccinare covid, obligativitate vaccinare

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: