Farmacistii prahoveni sunt asteptati la Pharma Forum

19/11/2014

Farmacistii prahoveni sunt asteptati la Pharma Forum

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/farmacistii-prahoveni-sunt-asteptati-la-pharma-forum/

farmacistiFarmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 26-27 noiembrie la Pharma Forum Ploiesti, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmacistilor din Romania.

In cadrul Pharma Forum Ploiesti, farmacistii si asistentii de farmacie vor avea ocazia sa dezbata subiecte referitoare la noua lista de medicamente compensate si gratuite, impactul introducerii cardului de sanatate, reducerea termenelor de plata si buna functionare a farmaciei, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

“Ca in fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptarilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. In cadrul Pharma Forum Ploiesti, participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia sa descopere noutati legate de medicamente si vom dezbate impreuna aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele doua directii pe care se axeaza evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atat mai mult cu cat informatiile sunt putin accesibile.”, a declarat Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa, Presedintele CFR.

Programul stiintific al Pharma Forum Ploiesti va fi moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa.

Printre personalitatile care au fost invitate in calitate de speakeri se numara: Farm. Elena Clara Popescu, presedintele Colegiului Farmacistilor din judetul Prahova, Prof. dr. Doina Draganescu, Prodecan, Facultatea de Farmacie, UMF “Carol Davila” Bucuresti, reprezentanti ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

Pharma Forum 2014 isi propune sa promoveze imaginea farmacistilor si a asistentilor de farmacie din Romania, aducand in prim plan rolul si locul farmacistului in sistemul de sanatate.

Agenda Pharma Forum 2014 cuprinde subiecte precum “Farmacia moderna, componenta importanta a sistemului de sanatate”, “Farmacistul: ghid, educator, consilier”, “Managementul performant al farmaciei actuale”, “Rolul farmacistului in mentinerea sanatatii pacientului”.

Pharma Forum Ploiesti se va desfasura Hotel Central, Sala Polivalenta, manifestarea fiind creditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 puncte EFC si in curs de acreditare de OAMGMAMR.

Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro.

Contact de presa: Mirela Boroeanu, mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro 0722.576.896

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: