Stiri medicale

Examen pentru obtinerea titlului de specialist

Data ultimei actualizari: 05/03/2013

examen ministerul sanatatiiMiercuri, 17 aprilie a.c. Ministerul Sanatatii organizeaza examen pentru obtinerea titlului de specialist pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii care finalizeaza pregatirea curriculara pana la data de 30 aprilie a.c.

Inscrierile se fac in perioada cuprinsa intre 4 martie si 20 martie a.c. dupa cum urmeaza:

Medicii, medicii dentisti si farmacistii rezidenti din reteaua medicala vor depune dosarele de inscriere la directiile de sanatate publica judetene sau la Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti, respectiv la ministerele cu retea proprie.

Cadrele didactice si de cercetare stiintifica medicala, precum si specialistii aflati la a doua specialitate cu regim de taxa vor depune dosarele de inscriere la sediul |Ministerului Sanatatii din str. George Vraca, nr.9, sector 1 , Bucuresti.

Medicii, medicii dentisti si farmacistii care au efectuat specializare prin Ministerul Educatiei Nationale vor depune dosarele de inscriere la sediul Ministerului Sanatatii din str. Cristian Popisteanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii click aici.

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Comentariile sunt inchise.