Efectul celor trei zile de relaxare se va vedea incepand de joi

19/05/2020
Efectul celor trei zile de relaxare se va vedea incepand de joi

Efectul celor trei zile de relaxare se va vedea incepand de joi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/efectul-celor-trei-zile-de-relaxare-se-va-vedea-incepand-de-joi/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca efectele celor trei zile de relaxare dupa incheierea starii de urgenta se vor vedea incepand de joi.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 7 EMC:

Managementul mastocitozei

“Am avut doua-trei zile in care lumea s-a bucurat de libertate sau a incercat sa forteze o libertate. Suntem pe o panta descendenta a acestei curbe. (…) Avem prima data sub 200 de cazuri in Terapie Intensiva, 193.165 de cazuri noi. Efectul celor trei zile de relaxare il vom vedea de joi incolo, cand vom vedea daca aceasta bucurie exagerata, senzatie de libertate va produce si efecte. (…) Sper ca bucuria pe care am avut-o sa fi fost prudenta, am vazut si unele locuri in care nu a fost atat de prudenta – si de joi incolo sa avem o crestere a numarului de cazuri, dar mica. (…) Sper ca efectele pe care o sa le vedem zilele urmatoare sa nu fie asa de mari”, a declarat Nelu Tataru la Digi 24, citat si de Agerpres.

Totodata, demnitarul a mai precizat ca toti cei care se intorc din strainatate vor intra in izolare la domiciliu.

“Nu mai exista acea carantina decat pentru cei care nu vor sa stea cu familiile sau pentru cei care pleaca din autoizolare si atunci sunt in carantina institutionalizata, dar isi platesc carantina si hrana”, a mai afirmat ministrul.

Etichete: efect zile de relaxare, stare de alerta, cazuri coronavirus

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: