Echipa noua de conducere la UMF “Grigore. T. Popa” Iasi

08/03/2016

Echipa noua de conducere la UMF “Grigore. T. Popa” Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/echipa-noua-de-conducere-la-umf-grigore-t-popa-iasi/

sigla UMF IasiEchipa noua de prorectori la UMF ‘Grigore. T. Popa’ din Iasi. Aceasta a fost votata in unanimitate in cadrul unei sedinte care a avut loc luni, 7 martie.

“Astazi domnul rector a propus echipa, iar Senatul a validat in unanimitate, ceea ce reprezinta o sustinere destul de importanta din partea intregii comunitati academice’, a declarat Ioana Grigoras, presedintele Senatului UMF Iasi, conform Agerpres.

Doina Azoicai este noul prorector care se ocupa de activitatea de strategie institutionala, evaluare academica si relatii cu organizatiile studentesti, sindicale, ONG-uri si comunitatea locala.

Conf. univ. dr. Mihai Danciu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de studii universitare-ciclul de studii de invatamant clinic si masterat.

Prof. univ. dr Luminita Smaranda Iancu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de studii postuniversitare si formare profesionala continua.

Prof. dr. Monica Hancianu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de relatii internationale si parteneriate academice.

Prof. univ. dr Adrian Covic este prorector si coordoneaza activitatea de cercetare stiintifica. Daniela Drugus a fost reconfirmata de rector in functia de director general.

Viorel Scripcariu, noul rector al UMF ‘Grigore. T. Popa’, a afirmat ca alaturi de noua echipa doreste sa continue si sa dezvolte activitatile de cercetare, dezvoltarea comunitatii academice.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Bani in plus de la Banca Mondiala pentru imbunatatirea calitatii si eficientei sistemului sanitar romanesc

Cum se descarca adeverinta de vaccinare in 6 pasi

Jumatate din populatia adulta din UE a primit cel putin o doza de vaccin anti-Covid

Coriu: Invocarea erorii umane este cea mai usoara abordare, uneori chiar cei mai buni specialisti pot sa greseasca

Observatorul de Sanatate: In Romania nu exista inca o cultura a raportarii erorilor in practicile sistemului medical