Echipa noua de conducere la UMF “Grigore. T. Popa” Iasi

08/03/2016

Echipa noua de conducere la UMF “Grigore. T. Popa” Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/echipa-noua-de-conducere-la-umf-grigore-t-popa-iasi/

sigla UMF IasiEchipa noua de prorectori la UMF ‘Grigore. T. Popa’ din Iasi. Aceasta a fost votata in unanimitate in cadrul unei sedinte care a avut loc luni, 7 martie.

“Astazi domnul rector a propus echipa, iar Senatul a validat in unanimitate, ceea ce reprezinta o sustinere destul de importanta din partea intregii comunitati academice’, a declarat Ioana Grigoras, presedintele Senatului UMF Iasi, conform Agerpres.

Doina Azoicai este noul prorector care se ocupa de activitatea de strategie institutionala, evaluare academica si relatii cu organizatiile studentesti, sindicale, ONG-uri si comunitatea locala.

Conf. univ. dr. Mihai Danciu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de studii universitare-ciclul de studii de invatamant clinic si masterat.

Prof. univ. dr Luminita Smaranda Iancu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de studii postuniversitare si formare profesionala continua.

Prof. dr. Monica Hancianu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de relatii internationale si parteneriate academice.

Prof. univ. dr Adrian Covic este prorector si coordoneaza activitatea de cercetare stiintifica. Daniela Drugus a fost reconfirmata de rector in functia de director general.

Viorel Scripcariu, noul rector al UMF ‘Grigore. T. Popa’, a afirmat ca alaturi de noua echipa doreste sa continue si sa dezvolte activitatile de cercetare, dezvoltarea comunitatii academice.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Arafat: Folosirea certificatului Covid la intrarea in diferite locatii trebuie sa continue

Medicii de familie pot fi implicati in promovarea vaccinarii anti-Covid (Valeriu Gheorghita)

Medicamentul Favipiravir, in farmaciile cu circuit deschis pe baza de prescriptie

Mai mult de jumatate dintre medicii de familie din Arad fac teste Covid

Patriciu Achimas-Cadariu: Planul national de combatere a cancerului nu este o compunere