Echipa FormareMedicala.ro va asteapta la Conferinta de Neuropsihiatrie pentru medicii de familie

11/11/2011

Echipa FormareMedicala.ro va asteapta la Conferinta de Neuropsihiatrie pentru medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/echipa-formaremedicala-ro-va-asteapta-la-conferinta-de-neuropsihiatrie-pentru-medicii-de-familie/

In perioada 11-12 noiembrie 2011, Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti organizeaza la Bucuresti, Conferinta de Neuropsihiatrie pentru medicii de familie cu tema „MINTEA SI CREIERUL, DOUA FATETE ALE ACELEIASI MONEDE”.

Echipa FormareMedicala.ro va asteapta la conferinta ce se desfasoara la Institutul National de Statistica. Vom transmite cele mai importante momente ale evenimentului printr-o sesiune de live tweeting, accesibila pe contul nostru de Twitter. Impresii, poze si informatii de la conferinta vor fi disponibile si pe pagina noatra de Facebook.

FormareMedicala.ro va invita sa participate la tombola!

Pentru a face Conferinta de Neuropsihiatrie si mai placuta, Formaremedicala.ro organizeaza o tombola pentru medicii de familie ce vor participa la eveniment. Premiiile sunt:

  • Un Pulsoximetru
  • 3 buc  – Dialogul Medic –Bolnav – Virgil Enatescu
  • 3 buc – Dependenta de substante psiho-active – Ghid practic pentru medici de ingrijire primara
  • 3 buc – Planificare Familiala – ghid practic pentru furnizorii de servici de planificare familiala
  • 3 buc – Meseria de bunica – Dr. Argentina Damian

Tot ce trebuie sa faceti este ca dupa eveniment sa va faceti cont pe portalul nostru in maxim o saptamana, marcand la crearea contului, la intrebarea “de unde ati aflat de acest site” Conferinta de Neuropsihiatrie.

Regulamentul de participare la Tombola Formare Medicala de la Conferinta de Neuropsihiatrie

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 12-19 noiembrie 2011. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care si-au facut cont pe portalul FormareMedicala.ro conform instructiunilor primate in cadrul Conferintei de Neuropsihiatrie din 11-12 noiembrie 2011.

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a participa, este necesara crearea unui cont pe portalul Formare Medicala, urmand instructiunile primate in fluturasul informativ oferit in cadrul conferintei. Contul trebuie facut in perioada 12-18 noiembrie 2011. Extragerea castigatorului se va face pe 19 noiembrie 2011, prin intermediul site-ului random.org.

2.2. Premiiile
2.3 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactat de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului de inregistrare.

3. Conditiile participarii la tombola
3.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care isi face cont urmand pasii din fluturasul oferit in cadrul Conferintei de Neuropsihiatrie pe perioada desfasurarii promotiei. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org
4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

Important: Conferinta de Neuropsihiatrie este creditata EMC.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati