Duminica, 18 noiembrie, are loc concursul de admitere in rezidentiat

16/11/2018

Duminica, 18 noiembrie, are loc concursul de admitere in rezidentiat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/duminica-18-noiembrie-are-loc-concursul-de-admitere-in-rezidentiat/

Duminica, 18 noiembrie, are loc concursul de admitere in rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie pentru 2018, organizat de catre Ministerul Sanatatii.

Concursul de rezidentiat urmeaza sa se desfasoare in centrele universitare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara, iar pentru cele 4.987 de locuri scoase la concurs, la nivel national, s-au inscris 8.420 de candidate.  Datele arata ca circa 40% dintre concurenti urmeaza sa sustina examenul in centrul universitar de la Bucuresti.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

Concursul se va derula sub forma de test-grila, cu 200 de intrebari pentru fiecare domeniu si cu o durata de 4 ore. Dupa o pauza de 15 minute, va incepe corectura in sali, iar pentru a depune contestatii, candidatii vor avea la dispozitie 24 de ore.

Ocuparea locurilor in cele 67 de specialitati se va face in ordinea punctajului de promovare obtinut, in limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou