Dr. Valeriu Gheorghita: Vor fi implicati experti in comunicare in campania de informare despre vaccinarea anti-COVID

23/11/2020

Dr. Valeriu Gheorghita: Vor fi implicati experti in comunicare in campania de informare despre vaccinarea anti-COVID

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dr-valeriu-gheorghita-vor-fi-implicati-experti-in-comunicare-in-campania-de-informare-despre-vaccinarea-anti-covid/

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a declarat ca in campania de informare a populatiei vor fi angrenati atat specialisti in domeniul medical, asociatii profesionale si asociatii ale pacientilor, dar si lideri de opinie din mediul cultural sau artistic, atata vreme cat vor dori sa faca parte din aceasta activitate de comunicare.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Neoplazii mieloproliferative

El a precizat ca exista deja un expert in comunicare care va coordona informarea populatiei, iar comunicarea se va face prin mai multe mijloace.

“Va exista o platforma comuna in care fiecare persoana poate sa gaseasca cele mai importante informatii despre vaccinare si despre tipurile de vaccinuri. De asemenea, pe langa aceasta platforma vor exista o serie de comunicatori, care sunt experti in domeniul medical, asociatii profesionale, inclusiv asociatii de pacienti, la care vor adera si experti din alte domenii si lideri de opinie din alte domenii – mediul cultural, artistic, atata timp cat doresc sa faca parte din aceasta activitate de informare”, a spus medicul Valeriu Gheorghita la Digi24, citat si de Agerpres.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccinare coronavirus, dr valeriu gheorghita

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala