Stiri medicale

Dr. Sandra Alexiu: Probleme nerezolvate si schimbari necesare in sanatate, Strategia Europa 2020 in Romania

Data ultimei actualizari: 06/06/2014

viata sanatoasaProblemele nerezolvate in sistemul de sanatate din Romania dar si schimbarile necesare au fost doar o parte din temele de dezbatere a specialistilor prezenti la Conferinta Comisiei europene “Strategia Europa 2020 in Romania – prioritati si resurse”, din data de 4 iunie 2014. Dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte SNMF, prezenta la eveniment, expune in detaliu concluziile specialistilor referitoare la managementul deficitar, continuitatea reformelor si accesibilitatea serviciilor medicale in Romania.

Informatizarea sistemului si prioritatile in sanatate

Importanta asistentei primare in sistemul de sanatate, reducerea utilizarii excesive a spitalizarii, dar si sustinerea infrastructurii si dotarilor in sanatate sunt subiecte de maxima importanta  detaliate de dr. Sandra Alexiu.

Pentru a fi la curent cu prioritatile din sistemul medical in momentul de fata, proiectele de viitor in sanatate, programele de informatizare a sistemului de sanatate, accesati articolul integral al dr. Sandra Alexiu. Click aici!

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.