Dr. Catalin Neagoe, medic chirurg la Spitalul Municipal Lupeni, a murit in urma unui infarct

25/01/2017

Dr. Catalin Neagoe, medic chirurg la Spitalul Municipal Lupeni, a murit in urma unui infarct

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dr-catalin-neagoe-medic-chirurg-la-spitalul-municipal-lupeni-a-murit-in-urma-unui-infarct/

CATALIN-NEAGOIE

Doctorul Catalin Neagoe, medic chirurg la Spitalul Municipal Lupeni, Hunedoara, a murit in urma unui infarct. Anuntul a fost facut miercuri, 25 ianuarie.

Medicul, specialist in chirurgie, a fost director medical la Spitalului din Lupeni aproape sase ani.

Catalin Neagoe ar fi implinit in noiembrie 50 de ani si era originar din Bucuresti. El era fiul unui urolog – tatal sau a fost seful sectiei de urologie de la “Spitalul Clinic de Urologie Prof. Dr.Theodor Burghele”.

“A fost un specialist foarte bun si un suflet cum rar gasesti. Un om de o modestie rara, un coleg deosebit. A fost coordonatorul echipei medicale care a facut prima interventie chirugicala laparoscopica de hernie hiatala”, a precizat medicul Mariana Mateescu, fost manager al Spitalului Municipal din Lupeni, citata de publicatia locala Gazeta de Dimineata.

Potrivit sursei mentionate, venit medic stagiar in Valea Jiului, Catalin Neagoe a profesat cateva luni la dispensarul medical de unde a trecut la compartimentul de urgenta al spitalului. Aici a ramas circa 3 ani, inainte de a pleca la specializarea pe chirurgie generala la Spitalul Floreasca.

Vestea mortii lui este una trista pentru comunitatea din Valea Jiului, mai ales ca aceasta zona duce o lipsa acuta de medici si cadre mediciale. La Spitalul din Lupeni vin zilnic pacienti din toate cele sase orase ale Vaii.  

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: