Doua spitale, din Sibiu si Petrosani, cer sprjinul populatiei

25/03/2020
Doua spitale, din Sibiu si Petrosani, cer sprjinul populatiei

Doua spitale, din Sibiu si Petrosani, cer sprjinul populatiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/doua-spitale-din-sibiu-si-petrosani-cer-sprjinul-populatiei/

Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu face apel la populatie sa doneze masti, halate, manusi, viziere sau bani cu care sa fie cumparate echipamente si alte materiale sanitare.

“Lansam un apel catre societate, cerand sprijinul cu privire la achizitionarea unor echipamente si materiale sanitare care sa ne ajute sa protejam personalul medical al spitalului nostru. Astazi va spunem: Ajutati-ne sa putem avea grija de plamanii dumneavoastra in continuare! Coronavirusul impune echipamente de unica folosinta (masti, halate, manusi, viziere etc.) la fiecare contact cu pacientul suspect sau infectat, iar in aceasta perioada de criza a resurselor la nivel mondial, preturile au crescut de zeci de ori fata de momentul de dinaintea izbucnirii pandemiei”, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis de Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu.

Astfel, populatia din Sibiu este rugata sa faca donatii si in bani, daca nu au echipamente de protectie.

De asemenea, un alt spital care a facut apel la spijinul oamenilor este si Spitalul de Urgenta din Petrosani, care la fel, a cerut ajutor pentru achizitia de aparatura medicala si materiale sanitare de protectie.

Etichete: spitalul de pneumoftiziologie sibiu, spitalul de urgenta petrosani, sprijin medici covid-19, materiale sanitare de protectie, donatii spitale

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: