Doua saptamani critice pentru Romania | Ministrul Sanatatii transmite un mesaj cadrelor medicale

13/04/2020

Doua saptamani critice pentru Romania | Ministrul Sanatatii transmite un mesaj cadrelor medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/doua-saptamani-critice-pentru-romania-ministrul-sanatatii-transmite-un-mesaj-cadrelor-medicale/

Ministrul Nelu Tataru, spune ca acum este nevoie de mult ca niciodata ca restrictiile si regulile de distantare sociala sa fie pastrate.

Potrivit estimarilor specialistilor din Ministerul Sanatatii, in perioada urmatoare se asteapta ca, in Romania, numarul cazurilor confirmate de Covid-19 sa creasca semnificativ.

“Este necesar ca in aceste 2 saptamani critice sa mentinem, mai mult ca niciodata, restrictiile si regulile de distantare sociala, chiar daca este si mai greu in acest momente. In acest fel vom salva vietile noastre si ale apropiatilor si ne vom reuni curand sanatosi”, a declarat ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

Demnitarul a transmis celor care lucreaza in sistemul sanitar putere de munca, mentionand ca intotdeauna personalul medical a stiut sa isi onoreze meseria.

“Gandurile mele se indreapta catre toti cei care lucreaza acum pentru noi in toate domeniile de activitate. Un gand special catre toti colegii mei din sistemul sanitar care se afla in linia intai si carora le doresc putere de munca si le solicit ca in aceste zile de grea incercare sa dea, inca o data, dovada de responsabilitate si solidaritate. Intotdeauna personalul medical a stiut sa raspunda prezent si sa isi onoreze meseria. Numai impreuna vom putea sa trecem de aceasta perioada si vom putea face ca, anul viitor, sa ne strangem in brate cu ocazia Sarbatorilor Pascale”, a mai transmis Tataru, potrivit sursei citate.

Etichete: varf epidemie coronavirus, epidemie covid-19 romania, cadre medicale coronavirus, personal medical covid-19, distantare sociala, nelu tataru

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: