Doctor din Craiova retinut pentru patru ucideri din culpa, in forma culpei medicale

11/04/2023
Doctor din Craiova retinut pentru patru ucideri din culpa, in forma culpei medicale

Doctor din Craiova retinut pentru patru ucideri din culpa, in forma culpei medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/doctor-din-craiova-retinut-pentru-patru-ucideri-din-culpa-in-forma-culpei-medicale/

Un medic chirurg de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea a patru infractiuni de ucidere din culpa, in forma culpei medicale, informeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj.

Potrivit anchetatorilor, doctorul este acuzat ca in urma interventiilor chirurgicale pe care le-a efectuat au decedat doua femei si doi barbati.

“Ieri, 10 aprilie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj au retinut, pentru 24 de ore, un barbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, banuit de comiterea a patru infractiuni de ucidere din culpa, in forma culpei medicale. In fapt, barbatul, in calitatea sa de medic, in cadrul unei unitati medicale din municipiul Craiova, este banuit ca ar fi efectuat patru interventii chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi barbati de 76 si 77 de ani, din Craiova si Plenita, respectiv doua femei, de 64 si 66 de ani, ambele din Targu Jiu”, se precizeaza intr-o informare a IPJ Dolj.

Medicul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova in vederea luarii unei masuri preventive.

Etichete: medic chirug craiova, culpa medicala, ipj dolj

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: