Discutii intre ministerul Sanatatii si sindicatele care au anuntat proteste

14/03/2018

Discutii intre ministerul Sanatatii si sindicatele care au anuntat proteste

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/discutii-intre-ministerul-sanatatii-si-sindicatele-care-au-anuntat-proteste/


La Ministerul Sanatatii au avut loc noi runde de discutii cu sindicatele din sistemul sanitar, Federatiile Sanitas si Solidaritatea Sanitara, potrivit unnui comunicat al ministerului.

“Au fost discutii constructive in care am identificat cateva solutii punctuale. Vom continua discutiile cu membrii sindicatelor. Incercam sa gasim rezolvari la solicitarile acestora, dar respectand legea in vigoare. Maine vom organiza si o dezbatere publica pe tema Regulamentului de sporuri. Vom face noi analize, vom reaseza Regulamentul de sporuri pe categorii de personal pentru ca ne intereseaza soarta personalului medical si a angajatilor din sistem”, a spus ministrul Sorina Pintea dupa intalnire.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Melanomul Malign

Potrivit comunicatului MS, in timpul discutiilor, ministrul Sanatatii a declarat ca, in prezent exista o lege in vigoare care trebuie respectata, iar Regulamentul de sporuri prevede incadrarea in plafonul de 30% pentru spitale. De asemenea, ministrul Sanatatii a reamintit posibilitatea spitalelor de a acorda sporuri mai mari din veniturile proprii pe care le pot realiza in urma unui management performant.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: