Directia de Asistenta Sociala Petrosani incheie contracte cu medicii de familie pentru medicina scolara

01/03/2016

Directia de Asistenta Sociala Petrosani incheie contracte cu medicii de familie pentru medicina scolara

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/directia-de-asistenta-sociala-petrosani-incheie-contracte-cu-medicii-de-familie-pentru-medicina-scolara/

MEDICINA-NOBEL-CERCETAREConsiliul Local Petrosani a adoptat de curand o hotarare prin care se specifica faptul ca Directia de Asistenta Sociala din cadrul primariei poate sa incheie contracte de prestari servicii cu medicii de familie pentru unitatile de invatamant unde nu exista cabinete de medicina scolara.

Astfel, serviciile de medicina scolara  care ar urma sa fie contractate de administratia petroseneana ar consta in imunizari, triaj epidemiologic, servicii de examinare a starii de sanatate a elevilor (examenul medical de bilant al starii de sanatate din clasele I, a IV-a, a VIII-a, a XII-a/a XIII-a ani terminali si ultimul an al scolilor profesionale), relateaza cotidianul local Ziarul Vaii Jiului.

De mentionat este ca vaccinarile se vor derula prin Directia de Sanatate Publica.

Dupa adoptarea HCL nr.44/2016, deja se are in vedere incheierea unor contracte pentru cinci unitati scolare din localitate.

In acest sens, Directia de Asistenta Sociala Petrosani a lansat o invitatie catre toti medicii de familie interesati sa furnizeze aceste servicii de medicina scolara.  

Doctorii care vor dori sa faca acest lucru, trebuie sa se prezinte la sediul directiei pana la data de 15 martie,  in vederea obtinerii de lamuriri suplimentare si depunerii ofertelor de pret.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: