Dezbaterea “Vaccineaza-ti copilul”, un eveniment interactiv

11/12/2015

Dezbaterea “Vaccineaza-ti copilul”, un eveniment interactiv

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dezbaterea-vaccineaza-ti-copilul-un-eveniment-interactiv/

DEZBATERE-VACCINARE-SNMF-DEC-2015Zeci de parinti cu tot cu copii, au participat joi, 10 decembrie, la dezbaterea “Vaccineaza-ti copilul”, un eveniment premergator Conferintei Regionale Medicul de Familie Practician si Manager.

La intrebarile despre vaccinare ale parintilor au raspuns cei mai buni specialisti din Romania, iar dezbaterea, per ansamblu, a fost una extrem de interesanta si interactiva.

Unul dintre acesti specialisti care a vorbit despre importanta vaccinarii in siguranta sanatatii publice, a fost si prof. dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Alexandru Rafila, Presedinte Societatea Romana de Microbiologie

Doctorul Alexandru Rafila a vorbit pentru Formare Medicala si despre stadiul la care se afla in acest moment proiectul de lege privind vaccinarea.

 

 Alexandru Rafila, Presedinte Societatea Romana de Microbiologie

La dezbaterea “Vaccineaza-ti copilul” au participat si alti specialisti recunoscuti, precum Dr Gindrovel Dumitra, presedintele Grupului de Vaccinologie- SNMF, Dr. Sandra Alexiu, Vicepresedintele SNMF, Dr. Adriana Pistol de la Director Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, Conf. Dr. Mihai Craiu, Medic pediatru Institutul Ocrotirii Mamei şi Copilului , Ovidiu Covaciu din partea Societatii Rationaliste Romane, iar lista poate continua.

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: