Dezbatere publica privind licitatia materialelor sanitare – 27 februarie 2014

25/02/2014

Dezbatere publica privind licitatia materialelor sanitare – 27 februarie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dezbatere-publica-privind-licitatia-materialelor-sanitare-27-februarie-2014/

poza ministerul sanatatiiIn data de 27 februarie 2014, Ministerul Sanatatii va organiza o dezbatere publica privind procedura de licitatie pentru materialele sanitare. Dezbaterea va avea loc in Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Ministerul doreste transparenta in licitatia materialelor sanitare

La dezbaterea publica de joi, de la ora 10.00, pot participa toti operatorii economici interesati.

Prin aceasta dezbatere publica, se doreste asigurarea transparentei privind procedura de licitatie pentru materialele sanitare.

“In urma perioadei de transparenta decizionala efectuata pe aceste specificatii, caietul de sarcini se va actualiza cu propunerile primite, urmand ca in cursul zilei de maine sa fie publicata pe site-ul oficial al institutiei forma actualizata”, se precizeaza in comunicatul de presa emis de Ministerul Sanatatii.

Au fost finalizate specificatiile tehnice pentru licitatia materialelor sanitare

In acelasi comunicat se precizeaza ca, in cadrul derularii procedurilor de achizitie centralizata, comisia de intocmire a documentatiilor de atribuire, numita prin OMS, a finalizat specificatiile pentru licitatia materialelor sanitare.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: