Dezbatere publica miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sanatatii

31/07/2015

Dezbatere publica miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dezbatere-publica-miercuri-5-august-2015-ora-14-00-la-sediul-ministerului-sanatatii/

ministerul-sanatatiiIn baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerul Sanatatii organizeaza miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sanatatii, o dezbatere publica avand ca tema proiectul de Ordin pentru aprobarea normelor privind autorizarea unitatilor de distributie angro de medicamente de uz uman, certificarea de buna practica de distributie si inregistrarea brokerilor de medicamente de uz uman.

 Modalitatea de colectare a recomandarilor: in format electronic, word, la adresa de email: propuneri@ms.ro, pana la data de 04.08.2015, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.

Modalitatea de inscriere: in format electronic, la adresa de email: moancea@ms.ro, pana la data de 04.08.2015, ora 12.00.

Luarea cuvantului: in ordinea inscrierii pentru participare la dezbaterea publica.

Timpul alocat luarii cuvantului: 3 minute.

Fiecare participant, dupa intrarea in sala de sedinte, se va inscrie pe lista de persoane prezente la sedinta publica. La luarea cuvantului, participantii se vor prezenta.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, “b) dezbaterea publica se va incheia in momentul in care toti solicitantii inscrisi la cuvant si-au exprimat recomandarile cu referire concreta doar la proiectul de act normativ in discutie”.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislatie – Transparenta decizionala.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Testare pentru depistarea Covid, cu teste gratuite, in peste 100 de farmacii

CNCAV: Vaccinarea cu doza a treia si in cabinetele medicilor de familie

OMS recomanda un tratament preventiv impotriva formelor grave de Covid

Florin Citu, despre vaccinarea obligatorie: Ar trebui sa fie ultima varianta

Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat