Demitere la varful CJAS Vrancea

14/07/2015

Demitere la varful CJAS Vrancea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/demitere-la-varful-cjas-vrancea/

poza decizie medicalaDirectorul general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vrancea, Mihai Copaci, a fost revocat din functie.

 Aceasta decizia a fost luata de conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din cauza unei clinici care functioneaza in incinta Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon din Focsani.

Un control efectuat la inceputul acestui an, la clinica de imagistica si radiologie medicala, a relevat faptul ca firma nu avea autorizatie sanitara valabila, drept urmare Casa de Sanatate Vrancea nu trebuia sa incheia contract cu institutia.

„In urma unui raport de control efectuat de CNAS privind anumite aspecte legate de relatia contractuala cu Interclinic a rezultat o discutie referitoare la autorizatia de functionare. DSP a certificat ca respectivul furnizor indeplineste conditiile si este autorizat, iar CNAS a considerat ca acel document nu este valabil. Voi merge la CNAS sa vedem daca se dispune revocarea sau se continua cercetarea administrativa”, a precizat Mihai Copaci, citat de cotidianul Adevarul.

El se apara si spune ca Directia de Sanatate Publica este cea care da autorizatie, astfel ca va contesta in justitie demiterea.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19