De Ziua Mondiala a Sanatatii s-a lansat petitia #SolidaritatePentruSanatate

07/04/2016

De Ziua Mondiala a Sanatatii s-a lansat petitia #SolidaritatePentruSanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/de-ziua-mondiala-a-sanatatii-s-a-lansat-petitia-solidaritatepentrusanatate/

stetoscop-NOU-heart Medicii de familie au lansat, joi, 7 aprile, de Ziua Mondiala a Sanatatii, petitia #SolidaritatePentruSanatate – Medicii si pacientii impreuna – SOLIDARI pentru SANATATE.

Sanatatea este un drept si o investitie, nu o cheltuiala! Asa spun medicii de familie care saluta initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii din acest an, de combatere a diabetului prin accelerarea activitatii de prevenire si tratare a bolii.

Intr-o informare postata pe site-ul SNMF, reprezentantii medicilor de familie din Romania mai spun ca nu se opresc doar la atat, ci sustin investita in Sanatate ca preconditie a  unei societatii romanesti civilizate.

In acest acest scop au si lansat petitia :

Medicii si pacientii impreuna – SOLIDARI pentru SANATATE
SANATATEA este un DREPT si o INVESTITIE, nu o cheltuiala !

“Sistemul de Sanatate are nevoie de sustinerea solidara atat a profesionistilor din domeniul medical cat si a pacientilor astfel incat Romania sa se poata dezvolta intr-un mod sanatos, curat si armonios ! Cu cat mai multe voci comune cu atat mai multi decidenti si responsabili vor constientiza ca SANATATEA ESTE O PRIORITATE! Petitia va fi transmisa Ministerului Sanatatii, Parlamentului Romaniei si Presedintelui Romaniei, asadar va invitam sa o semnati!”, transmit reprezentantii SNMF si FNPMF.

  >  Semneaza online petitia

  >  Descarca petitia ( PDF )

  >  Descarca petitia ( DOC )

  >   Promoveaza petitia folosind #SolidariPentruSanatate in retelele de socializare

Organizatiile si institutiile semnatare ale petitiei sunt Societatea Nationala de Medicina Familiei si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: