De Ziua Eroilor, elevii au facut felicitari pentru “eroii lor din linia I” de la Spitalul Judetean Bistrita

28/05/2020

De Ziua Eroilor, elevii au facut felicitari pentru “eroii lor din linia I” de la Spitalul Judetean Bistrita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/de-ziua-eroilor-elevii-au-facut-felicitari-pentru-eroii-lor-din-linia-i-de-la-spitalul-judetean-bistrita/

Gest emotionant la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Cadrele medicale de aici au primit din partea elevilor din Clasa Furnicutelor (a II-a D) de la Scoala gimnaziala “Stefan cel Mare” , 1.500 de felicitari de Ziua Eroilor, pentru “eroii lor din linia I”.

Felicitarile realizate de micuti in semn de apreciere pentru efortul depus de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, au fost inmanate, joi, managerului SJU Bistrita, Gabriel Lazany.

“Asa au decis ei sa-si arate recunostinta pentru cei care lupta in fiecare zi cu inamicul nevazut, virusul SARS-COV-2. Felicitarile au ajuns in posesia cadrelor medicale prin intermediul doamnei invatatoare Camelia Pojar, insotita de doua reprezentante ale parintilor, care, pe langa minunatul gest al celor mici, au oferit spitalului ca donatie din partea clasei suma de 2.600 lei. Va multumim, sunteti minunati!”, a scris Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita pe pagina sa de Facebook.

Etichete: eroii din linia I, spitalul judetean de urgenta bistrita, cadre medicale bistrita nasaud, gabriel lazany

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: