Dancila cere demisia directorului CNAS si a purtatorului de cuvant al institutiei

18/07/2019

Dancila cere demisia directorului CNAS si a purtatorului de cuvant al institutiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dancila-cere-demisia-directorului-cnas-si-a-purtatorului-de-cuvant-al-institutiei/

Premierul Viorica Dancila spune ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, dar si pe purtatorul de cuvant al institutiei pentru declaratiile facute.

Afirmatia prim-ministrului Dancila vine dupa ce Daniel Osmanovici, purtatorul de cuvant la CNAS, a declarat intr-un interviu la un post de radio pe tema defectiunii sistemului informatic de la CNAS, ca ‘oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem’.

“Am vazut declaratiile purtatorului de cuvant de la Casa Asigurarilor de Sanatate, ceea ce arata ca nu are ce cauta in aceasta functie. De aceea, solicit ministrului Sanatatii demiterea purtatorului de cuvant al Casei Asigurarilor de Sanatate si a directorului Casei Asigurarilor de Sanatate (Razvan Vulcanescu – n.r.). Nu vom accepta niciodata ca un functionar public care detine o anumita functie sa aiba astfel de cuvinte pentru cetateni. (…) Am avut o discutie cu doamna ministru legat de acest aspect chiar inainte de a intra in sala”, a declarat Viorica Dancila, conform Agerpres.

Conform sursei citate, demnitarul a mai precizat ca vor fi analizate si cauzele care au provocat aceasta noua defectiune a sistemului informatic de sanatate si vor fi luate masuri ca acest lucru sa nu se mai repete.

Etichete: sistemul informatic de sanatate, PIAS, CNAS

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: