Stiri medicale

Daca ati locui in Dubai sigur ati vrea sa slabiti

Data ultimei actualizari: 19/07/2013

aurpentruslabitO campanie inedita pentru a determina populatia sa slabeasca vine din partea autoritatilor din Dubai. Pentru a reduce numarul de persoane obeze, autoritatile din Dubai isi motiveaza locuitorii sa slabeasca intr-un mod inedit. Care este beneficiul pe care il obtin cetatenii in schimbul unor kilograme in minus?

Lipsa kilogramelor rasplatita in aur

Din cauza statisticilor defavorabile care semnaleaza cresterea numarului de persoane obeze in emiratul arab, autoritatile au initiat o campanie de motivare a cetatenilor sa slabeasca.

Fiecare kilogram pierdut va fi rasplatit in Dubai cu un gram de aur. Astfel ca fiecare locuitor din Dubai va castiga aproxmativ 45 de dolari pentru fiecare kilogram pierdut.

Cum sunt conditionati locuitorii din Dubai pentru a castiga gramul de aur

O conditie ca fiecare cetatean sa primeasca gramul de aur este sa slabeasca un kilogram intr-un interval de 30 de zile.

Fiecare cetatean trebuie sa slabeasca macar 2 kilograme pentru a primi plata in aur.

Cum functioneaza campania de slabit din Dubai

Incepand cu finalul acestei saptamani, locuitorii din Dubai pot merge sa se inscrie. Prima etapa a procedurii este cantarirea persoanei in cauza, dupa care stabilirea intervalului limita (30 de zile) in care fiecare persoana trebuie sa slabeasca minimum 2 kilograme.

Este important de stiut ca nu exista o limita a numarului de kilograme pierdute, prin urmare nici a gramelor de aur cu care vor fi rasplatiti locuitorii din Dubai.

Stire preluata de pe www.agerpres.ro

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.