Cursurile online – un nou trend in perfectionarea medicilor de familie

30/06/2011

Cursurile online – un nou trend in perfectionarea medicilor de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cursurile-online-un-nou-trend-in-perfectionarea-medicilor-de-familie/

La numai 3 luni de la lansare, peste 2000 de medici de familie participa la cursurile EMC online pe platforma dedicata, FormareMedicala.ro

 

Bucuresti 28 Iunie:

  • Medicii de familie impun un nou trend in educatia medicala continua, peste 80% dintre ei optand pentru cursuri online de perfectionare. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat recent de FormareMedicala.ro, un portal sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei. Rata mare de adoptie a proiectului FormareMedicala.ro valideaza calitatea si interactivitatea de exceptie a cursurilor EMC creditate de Colegiul Medicilor din Romania si demonstreaza interesul medicilor pentru dezvoltarea competentelor profesionale.
  • In trei luni de la lansare, pe platforma FormareMedicala.ro studiaza peste 2000 de medici de familie din Romania. Acestia au sustinut 500 de examene finale, cu o rata de promovabilitate de 80%, absolventii obtinand credite EMC (educatie medicala continua).
  • Noile date procesate de FormareMedicala.ro si modul in care proiectul a fost primit la conferintele de specialitate din Bucuresti, Targu Mures, Iasi, Sinaia, Constanta contureaza un portret al medicilor de familie diferit de perceptia de pana acum – sunt profesionisti deschisi la nou, interesati de informatii actuale din domeniul de activitate si care doresc sa se dezvolte permanent, utilizand platforma de e-learning dedicata FormareMedicala.ro pentru a economisi timp si resurse.” a explicat Dr. Rodica Tanasescu – Presedinte SNMF si sustinator al proiectului FormareMedicala.ro.

Incurajati de rezultatele de pana acum, membrii echipei FormareMedicala.ro au in lucru patru noi cursuri pe ariile: respirator, dermatologie, urologie. Noile cursuri vor fi lansate in perioada imediat urmatoare, echipa sperand ca si acestea sa fie primite la fel de bine de comunitatea medicilor de familie.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: