Cursurile online – un nou trend in perfectionarea medicilor de familie

30/06/2011

Cursurile online – un nou trend in perfectionarea medicilor de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cursurile-online-un-nou-trend-in-perfectionarea-medicilor-de-familie/

La numai 3 luni de la lansare, peste 2000 de medici de familie participa la cursurile EMC online pe platforma dedicata, FormareMedicala.ro

 

Bucuresti 28 Iunie:

  • Medicii de familie impun un nou trend in educatia medicala continua, peste 80% dintre ei optand pentru cursuri online de perfectionare. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat recent de FormareMedicala.ro, un portal sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei. Rata mare de adoptie a proiectului FormareMedicala.ro valideaza calitatea si interactivitatea de exceptie a cursurilor EMC creditate de Colegiul Medicilor din Romania si demonstreaza interesul medicilor pentru dezvoltarea competentelor profesionale.
  • In trei luni de la lansare, pe platforma FormareMedicala.ro studiaza peste 2000 de medici de familie din Romania. Acestia au sustinut 500 de examene finale, cu o rata de promovabilitate de 80%, absolventii obtinand credite EMC (educatie medicala continua).
  • Noile date procesate de FormareMedicala.ro si modul in care proiectul a fost primit la conferintele de specialitate din Bucuresti, Targu Mures, Iasi, Sinaia, Constanta contureaza un portret al medicilor de familie diferit de perceptia de pana acum – sunt profesionisti deschisi la nou, interesati de informatii actuale din domeniul de activitate si care doresc sa se dezvolte permanent, utilizand platforma de e-learning dedicata FormareMedicala.ro pentru a economisi timp si resurse.” a explicat Dr. Rodica Tanasescu – Presedinte SNMF si sustinator al proiectului FormareMedicala.ro.

Incurajati de rezultatele de pana acum, membrii echipei FormareMedicala.ro au in lucru patru noi cursuri pe ariile: respirator, dermatologie, urologie. Noile cursuri vor fi lansate in perioada imediat urmatoare, echipa sperand ca si acestea sa fie primite la fel de bine de comunitatea medicilor de familie.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisar european, despre pandemia Covid-19: In unele state membre, situatia este mai rea decat in martie

Legea privind educatia sanitara in scoli, constitutionala

Sapte state UE, printre care si Romania, starnesc ingrijorare in Europa privind evolutia epidemiei Covid-19

In urmatoarea perioada, 25.000 de cutii de Euthyrox vor fi importate in Romania

Peste 1.700 de studenti straini din 90 de tari s-au inscris la admitere la UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj