Stiri medicale

Cum ai putea sa slabesti fara sa renunti la paste, paine si cartofi

Data ultimei actualizari: 10/04/2013

Daca pana acum carbohidratii erau interzisi persoanelor care tineau la silueta lor sau voiau sa scape de kilogramele in exces, o noua dieta pe baza de carbohidrati face valuri in Statele Unite ale Americii.

Principiile acestui regim dau peste cap tot ceea ce stiam despre diete.  Potrivit acestei cure de slabire, daca vrei sa pierzi kilogramele in plus nu trebuie sa renunti la paine, paste si cartofi.

In cartea “The Carb Lover’s Diet” (“Dieta iubitorilor de carbohidrati”), Ellen Kunes, redactor sef al revistei Health, si nutritionista Frances Largeman-Roth, scriu ca numeroase studii au demonstrat ca metabolismul este accelerat odata cu includerea in dieta a carbohidratilor.

Ele sustin ca poti slabi in jur de trei kilograme pe saptamana daca mananci fara niciun fel de retineri paine, catofi copti, paste sau orez.

Spre deosebire de celelate diete restrictive, regimul bogat in carbohidrati ofera organismului energia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Aceste substante nutritive sustin corpul atunci cand este la dieta.

Sursa: www.mediafax.ro

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.