Credite EMC | Webinar: Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara

15/02/2021
Credite EMC | Webinar: Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara

Credite EMC | Webinar: Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/credite-emc-webinar-abordarea-integrata-a-patologiei-cardio-reno-metabolice-in-asistenta-medicala-primara/

Abordarea integrata este un concept la care orice medic curant trebuie sa se alinieze pentru un management corect al pacientului.

Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) cu spriinul AstraZeneca organizeaza un webinar complex dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii.

Webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” va cuprinde patru (4) sesiuni distincte, iar evenimentul, la final, va fi creditat cu 6 puncte EMC.

Fiecare dintre cele patru sesiuni va avea loc in fiecare zi de marti, incepand cu aceasta saptamana. Astfel, prima sesiune este programata pentru data de 16 februarie 2021, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Lectorii acestui webinar sunt: Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daciana Toma.

Temele de discutie din cadrul primei sesiuni (16.02.2012):

• Prevalenta si incidenta bolilor cronice netransmisibile si in special a patologiei cardio-reno-metabolice
• Impactul diabetului zaharat tip 2, a cumulului de factori de risc si a complicatiilor cardio-renal asupra serviciilor de ingrijire a sanatatii in asistenta medicala primara in Romania
• Impactul continumului cardio-reno-metabolic la nivel individual si comunitar

IMPORTANT: Inscrierea la webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primarase face o singura data pentru toate cele 4 sesiuni. Creditele EMC (6) vor fi obtinute la finalul webinarului de catre medicii care au accesat toate cele patru sesiuni.

Accesul la webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

Emailul cu detaliile privind sesiunile viitoare va fi primit doar de catre medicii care au accesat prima sesiune a webinarului.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar cu credite emc

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: