Covid-19 | Romania inchide mai multe puncte de frontiera

13/03/2020
Covid-19 | Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Covid-19 | Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/covid-19-romania-inchide-mai-multe-puncte-de-frontiera/

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, a anuntat inchiderea temporara a mai multor puncte de trecere a frontierei de pe teritoriul Romaniei, pentru relocarea lucratorilor vamali la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

La frontiera cu Ungaria vor fi inchise punctele de trecere Turnu, Sacuieni, Salonta si Valea lui Mihai, iar la frontiera cu Ucraina, punctul de trecere Sighet.

“La frontiera cu Bulgaria, punctele de trecere Negru Voda, Lipnita, Dobromir, Zimnicea, Turnu Magurele si Bechet. La frontiera cu Republica Moldova – Radauti Prut si Oancea. La frontiera cu Serbia, punctele care au fost inchise unilateral de autoritatile sarbe incepand cu data de 12 martie ora 8,00: Portile de Fier 2, Moldova Noua, Foieni, Lunga, Valcan, Drobeta Turnu Severin si Naides. Raman functionale pe frontiera cu Serbia urmatoarele puncte de trecere a frontierei: Portile de Fier I, Moravita si Jimbolia”, a declarat ministrul Vela, joi seara, dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU).

In ultimele zile, la granitele Romaniei se inregistreaza un trafic intens. Mii de romani din zonele rosii incearca sa vina acasa, speriati de carantina dura impusa in Italia din cauza numarului mare de imbolnaviri cu Covid-19.

Etichete: granite inchise, coronavirus, covid-19, masuri coronavirus, preventie coronavirus

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: