Stiri medicale

Copilul tau este nefericit

Data ultimei actualizari: 29/08/2014

campanie-infectii-vaginaleDaca varsta copilariei este vazuta drept una lipsita de griji, frumoasa si vesela, studiile ne arata contrariul si ne spun cum este vazuta in prezent de cei care o traiesc, copiii. Starile de anxietate, lipsa unui obiectiv pe termen lung sau nemultumirea de propria infatisare nu mai sunt demult probleme doar ale adultilor.

Copiii sunt anxiosi si nefericiti

Un nou studiu realizat de The Children’s Society, “Well-being. The Good Childhood Report 2014”, la care au participat peste 50.000 de copii, trage un semnal de alarma pentru parinti, medici si profesori despre problemele cu care se confrunta copiii din ziua de azi.

Daca fetele sunt preocupate de cum le privesc ceilalti din jur, cei mai multi dintre copii se lupta la scoala nu cu materiile grele, ci cu dispretul si agresivitatea colegilor de scoala. Pentru a citi rezultatele studiului integral si pentru a vedea unde ar trebui sa intervina adultii pentru siguranta copiilor, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.