Stiri medicale

Congresul Societatii Romane de Pneumologie – 8 – 11 octombrie 2014

Data ultimei actualizari: 27/08/2014

osteoCongresul Societatii Romane de Pneumologie, aflat la cea de-a XXIII-a editie, se desfasoara la Sibiu in perioada 8-11 octombrie 2014. Specialisti pneumologi vor aborda multidisciplinar patologia respiratorie.

Tematici abordate in cadrul Congresului Societatii Romane de Pneumologie

Tema principala a congresului din acest an vizeaza plamanul si influenta acestuia asupra starii generale de sanatate.

Specialistii vor aduce in prim-plan cele mai importante informatii despre infectiile pulmonare, bolile obstuctive bronho-pulmonare cronice si comorbiditatile asociate, tuberculoza pulmonara, neoplasmul bronho-pulmonar, afectarea pulmonara in bolile de sistem si patologia somnului.

Activitati in cadrul congresului

Congresul Societatii Romane de Pneumologie se va desfasura sub forma prezentarilor in plen, a dezbaterilor, dar si a doua simpozioane comune cu Societatea Europeana de Pneumologie si cu Societatea Franceza de Pneumologie.

Congresul va debuta si cu 10 cursuri interactive in care participantii vor putea observa proceduri din domeniile polisomnografiei, ventilatiei non-invazive si chirurgiei toracice.

Inscriere si participare

Pentru mai multe informatii si pentru inscrierea online la eveniment, consultati pe pagina oficiala a congresului.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.