Stiri medicale

Congresul National de Durere – 8 – 10 mai 2014

Data ultimei actualizari: 05/05/2014

Medical Forum Bacau – 23 – 24 octombrie 2013Congresul National de Durere, aflat la cea de-a doua editie, se va desfasura in perioada 8 – 10 mai 2014 la Iasi. Evenimentul este organizat de Asociatia de Algeziologie din Romania, in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T.Popa” Iasi. Congresul National de Durere este un eveniment national interdisciplinar, creditat EMC, EFC SI OAMMGR.  Evenimentul este adresat specialistilor din medicina de familie, neurologie, reumatologie, pediatrie, medicina interna, oncologie.
Tematica dezbatuta la Congresul National de Durere

Editia din acest an a Congresului National de Durere va avea ca principala tema de dezbatere durerea in sfera oro-faciala.
Evenimentul va avea o sesiune speciala pentru dezbaterea actualitatilor in tratamentul acestui tip de durere.

“In Romania exista inca multa durere fizica si sociala insuficient tratata de catre medici si ignorata de catre factorii politici de decizie”, a precizat prof.emerit. dr. Ostin C. Mungiu, fondator si presedinte de onoare al Asociatiei de Algeziologie din Romania.

Programul stiintific al congresului

  • 8 mai – sesiuni dedicate farmacistilor
  • 9 mai – sesiuni dedicate medicilor din diferite specialitati
  • 10 mai – sesiune speciala pentru studenti si rezidenti.

Congresul include in acest an si o sesiune dedicata terapiilor complementare in managementul durerii si o sesiune dedicata tratamentului durerii in ingrijiri paliative.

Inscriere si taxe de participare

Pentru mai multe informatii despre program si inscriere, click aici.
 

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.