Stiri medicale

Conferinta Stres si Burnout – 22 noiembrie 2013

Data ultimei actualizari: 23/10/2013

Stres si burnout posterC (2)In data de 22 noiembrie 2013, la Cluj-Napoca, are loc Conferinta regionala “Stres si Burnout: Abordari si interventii multidiciplinare”. Conferinta se adreseaza atat medicilor de diferite specialitati: medicina generala, psihiatrie, neurologie, endocrinologie, cardiologie, nutritie, cat si medicilor psihologi.

Tematica abordata in Conferinta “Stres si Burnout”

Programul stiintific al conferintei se bazeaza pe multidisciplinaritatea prezentarilor.

Tematicile abordate de participanti sunt de actualitate si de interes atat pentru medicii specialisti, cat si pentru psihologia clinica si psihoterapie.

Un obiectiv major al conferintei are in vedere implementarea de ghiduri si standarde de diagnoza si terapie in stres si burnout.

Comitetul stiintific de organizare

Din comitetul de organizare fac parte prof.univ.dr. Doina Cozman, prof.univ.dr. Mircea Midea, prof.univ.dr. Carmen Georgescu, prof.univ.dr. Adrian Baban, prof.univ.dr. Aristotel Cocarla.

Organizatori

Conferinta “Stres si Burnout: Abordari si interventii multidisciplinare” este organizata de Centrul Medical Psiho-Medica, Cluj-Napoca, Asociatia de Consiliere si psihoterapie online din Romania si Medical Science.

Conferinta este creditata de Colegiul Medicilor din Romania si Colegiul Psihologilor din Romania.

Taxe si inscriere

Pentru inregistrarea ca participanti si pentru mai multe informatii despre taxe si organizare, consultati pagina www.stres.performed-events.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.