Conferinta SNMF 2024 | Vaccinologie: Tot ce trebuie sa stii despre compensarea vaccinurilor

15/04/2024
Conferinta SNMF 2024 | Vaccinologie: Tot ce trebuie sa stii despre compensarea vaccinurilor

Conferinta SNMF 2024 | Vaccinologie: Tot ce trebuie sa stii despre compensarea vaccinurilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-snmf-2024-vaccinologie-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-compensarea-vaccinurilor/

Medicii de familie din Romania sunt invitati sa se incrie Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024), un eveniment cu traditie organizat sub sub egida Asociatiei Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF).

Organizatorii au pregatit deja un program complex si mai mult decat interesat pentru participantii la acest eveniment stiintific ce se va desfasura in format hibrid, atat online cat si cu prezenta fizica, in perioada 23-26 mai 2024 (Sinaia).

O alta sesiune importanta din cadrul evenimentului va fi cea a Grupul de Vaccinologie al SNMF, ce va avea loc in data de 24 mai 2024, incepand cu ora 16:30. intitulata “Tot ce trebuie sa stim despre mecanismul de compensare a vaccinurilor”.

“In cadrul acestei prezentari, vom explora in profunzime legislatia si procesul de compensare a vaccinurilor, sub conducerea unui expert in domeniu. Este o oportunitate unica de a intelege mai bine acest aspect crucial al practicii noastre medicale si de a raspunde la intrebarile care ne preocupa pe toti.

Indiferent daca sunteti rezident, medic de familie sau de alta specialitate, aceasta prezentare va va oferi cunostinte valoroase si va va ajuta sa fiti la curent cu cele mai recente reglementari si practici in domeniu.

Nu ratati sansa de a va imbogati cunostintele si de a va conecta cu colegii din domeniu. Va asteptam cu nerabdare sa fim impreuna in aceasta calatorie de descoperire medicala!?”, au transmis medicii din Grupul de Vaccinologie al SNMF.

Inscrieti-va acum la Conferinta Nationala „Ziua Medicului de Familie 2024 AICI.

Etichete: conferinta nationala ziua medicului de familie 2024, CNZMF 2024, grupul vaccinologie SNMF, compensare vaccinuri

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: