Stiri medicale

Conferinta Nutritia – Medicina Viitorului – 24 -25 octombrie 2013

Data ultimei actualizari: 10/10/2013

Conferinta Nutritia – Medicina Viitorului – 24 -25 octombrie 2013In perioada 24-25 octombrie 201, la Cluj-Napoca, se desfasoara Conferinta “Nutritia-Medicina Viitorului”. Conferinta este adresata atat dieteticienilor, cat si medicilor si farmacistilor, rezidentilor, doctoranzilor, masteranzilor si asistentilor medicali. Principala tema abordata in cadrul conferintei va fi “Nutritia si etapele vietii”.

Programul stiintific al Conferintei Nutritia – Medicina viitorului

Conferinta despre nutritie va aborda principalele aspecte practice ale profesiei de dietetician.

Participantii la conferinta vor putea interactiona in cadrul dezbaterilor si discutiilor legate de stilul de viata si de nutritia ca nevoie speciala.

Fundamentele in nutritie si dietetica

Conferinta “Nutritia – Medicina Viitorului” va oferi participantilor posibilitatea sa se informeze sau sa-si aprofundeze cunostintele cu privire la nutritie si dietetica, principii fundamentale, teoretice si practice adaptate in functie de fiecare specializare.

Organizatorii conferintei

Conferinta este organizata de UMF Cluj-Napoca si Asociatia “Nutritie si sanatate” a studentilor de la programul de studiu Nutritie si Dietetica, in colaborare cu Asociatia Dieteticienilor din Romania, membru afiliat EFAD.

Participare si inscriere

Conferinta va fi acreditata pentru medici si asistenti medicali cu credite EMC si pentru farmacisti cu puncte EFC.

Pentru inscriere si informatii suplimentare accesati pagina oficiala a evenimentului http://www.medicinaviitorului.performed-events.ro/

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.