Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic

14/10/2013

Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-de-neuropatie-diabetica-si-picior-diabetic/

In perioada 17-20 octombrie 2013, in Bucuresti, se desfasoara prima Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic. Conferinta face parte din “Saptamana Neuropatiei Diabetice”, initiata, in premiera, de Societatea de Neuropatie Diabetica. La conferinta vor participa peste 10 speakeri straini.

Tematici abordate in cadrul conferintei

Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic se centreaza pe managementul complicatiilor diabetului zaharat.

Participantii vor aborda preventia, diagnosticarea si tratamentul neuropatiei diabetice si al piciorului diabetic.

Prima Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala este o dovada ca, deja o traditie, conceptul Neurodiab a ajuns la maturitate. Ma bucur ca anul acesta am reusit sa aducem peste 10 speakeri straini care vor impartasi experienta internationala, deoarece dialogul intre specialisti este esential in domeniul neuropatiei diabetice”, a precizat conf.dr. Ioan Andrei Veresiu, Presedintele Societatii de Neuropatie Diabetica.

Activitati in cadrul Neurodiab 2013

Conferinta va cuprinde state-of-the-art-lectures, sesiuni meed-the-expert si workshopuri in practica medicala curenta.

“Lucrarile stiintifice vor aborda, interdisciplinar, atat partea de cercetare, cat si cea de aplicabilitate clinica”, a adaugat conf.dr. Ioan Andrei Veresiu.

In cadrul conferintei de neuropatie diabetica se va lansa cartea “Istoria Neuropatiei Diabetice in Romania”, scrisa de prof.dr. Constantin Ionescu-Targoviste.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: