Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie

28/05/2013

Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-a-societatii-romane-de-ultrasonografie-in-medicina-si-biologie/

logo societatea romana de ultrasonografie in medicina si biologieIn perioada 30 mai-1 iunie 2013 se va desfasura la Oradea cea de-a XVI-a Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie (SRMUB) si cursul european de tip endorsed “Actualitati in ultrasonografie: ecografie cu substanta de contrast, elastografie, endoscopie”.

La acest eveniment medical de prestigiu sunt asteptate cadre medicale si rezidenti din specializari precum: medicina de familie, radiologie si imagistica medicala, gastroenterologie, medicina interna, medicina de urgenta, chirurgie, reumatologie, endocrinologie, ginecologie, urologie, pediatrie. Studentii universitatilor de medicina vor putea participa la o sesiune educationala special organizata de Societatea Romana de Ultrasonografie, in parteneriat cu Universitatea din Oradea.

Structura Conferintei Nationale a Societatii Romane de Ultrasonografie

 

Conform declaratiilor conf. dr. Ciprian Brisc, editia SRUMB de anul acesta va cuprinde mese rotunde, sesiuni de prezentari stiintifice, prezentari ale unor cazuri clinice, conferinte si simpozioane, sesiuni comparative de imagistica, sustinute de Societatea Nationala de Radiologie. Totodata, Societatea Mondiala de Ultrasonografie va organiza o conferinta la care vor fi prezente numeroase personalitati medicale atat din Romania, cat si din spatiul international.

In ceea ce priveste cursul european endorsed “Actualitati in ultrasonografie: ecografie cu substanta de contrast, elastografie, endoscopie”, acesta va include atat prezentari de lucrari de referinta in domeniul in cauza, cat si sesiuni demonstrative. Cele mai bune lucrari stiintifice si cele mai bune prezentari vor fi premiate.

Editia din 2013 a Conferintei Nationale a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie va fi prezidata de conf. dr. Ciprian Brisc si va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea. 

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Ministrul Sanatatii: Putem sa regandim un sistem medical pentru ca pana in 2024 sa aratam lumii ca s-a reformat

Au ingrijit zeci de pacienti, dar au pierdut lupta cu boala | Trei asistente medicale au murit din cauza Covid-19

Noua componenta a Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Romania

Nelu Tataru: Cu cat s-au dotat spitalele in aceasta perioada nu cred ca s-au dotat in cei 30 de ani

Medicii de la Sibiu intubeaza pacientii cu Covid-19 chiar si in UPU