Stiri medicale

Conferinta de Gastroenterologie Oncologica – 19 – 20 iunie 2014

Data ultimei actualizari: 29/01/2014

poza consult medicalIn perioada 19 – 20 iunie 2014, la Cluj-Napoca, va avea loc a doua editie a Conferintei de Gastroenterologie Oncologica. Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Institutul Oncologic “Prof.Dr. Ion Chiricuta” si Centrul Medical Diasan.

Subiecte abordate in cadrul conferintei

Conferinta de Gastroenterologie Oncologica are ca tema principala preventia, diagnosticul si managementul patologiei digestive oncologice.
In cadrul conferintei, vor fi prezentate cazuri clinice particulare si informatii despre standardele actuale in diagnostic, paleatie pentru tumorile digestive.

Evenimentul isi propune sa popularizeze ghidurile de diagnostic si tratament in patologia gastro-oncologica.

Manifestari in cadrul conferintei

In data de 19 iunie vor avea loc sesiuni stiintifice, dezbateri, abordand noutati in preventia, diagnosticul si managementul bolilor gastro-oncologice.

Vineri, 20 iunie, sunt programate conferinte a trei experti internationali, alaturi de endoscopie, eco-endoscopie, ERCP live.

Fara o confirmare la momentul de fata, exista in plan organizarea unui workshop dedicat medicilor de familie pe subiectul diagnosticul precoce in afectiunile gastro-oncologice.

Evenimentul este adresat specialistilor in gastroenterologie, chirurgie, oncologie-chimio/radioterapie, imagistica, medicina interna, dar si altor profesionisti in sanatate.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.