Conferinta de Gastroenterologie Oncologica – 19 – 20 iunie 2014

29/01/2014

Conferinta de Gastroenterologie Oncologica – 19 – 20 iunie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-de-gastroenterologie-oncologica-19-20-iunie-2014/

poza consult medicalIn perioada 19 – 20 iunie 2014, la Cluj-Napoca, va avea loc a doua editie a Conferintei de Gastroenterologie Oncologica. Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Institutul Oncologic “Prof.Dr. Ion Chiricuta” si Centrul Medical Diasan.

Subiecte abordate in cadrul conferintei

Conferinta de Gastroenterologie Oncologica are ca tema principala preventia, diagnosticul si managementul patologiei digestive oncologice.
In cadrul conferintei, vor fi prezentate cazuri clinice particulare si informatii despre standardele actuale in diagnostic, paleatie pentru tumorile digestive.

Evenimentul isi propune sa popularizeze ghidurile de diagnostic si tratament in patologia gastro-oncologica.

Manifestari in cadrul conferintei

In data de 19 iunie vor avea loc sesiuni stiintifice, dezbateri, abordand noutati in preventia, diagnosticul si managementul bolilor gastro-oncologice.

Vineri, 20 iunie, sunt programate conferinte a trei experti internationali, alaturi de endoscopie, eco-endoscopie, ERCP live.

Fara o confirmare la momentul de fata, exista in plan organizarea unui workshop dedicat medicilor de familie pe subiectul diagnosticul precoce in afectiunile gastro-oncologice.

Evenimentul este adresat specialistilor in gastroenterologie, chirurgie, oncologie-chimio/radioterapie, imagistica, medicina interna, dar si altor profesionisti in sanatate.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: