Stiri medicale

Conferinta de Gastroenterologie oncologica, 19 – 20 iunie 2014

Data ultimei actualizari: 11/06/2014

Medicina de familie - prima linie in asistenta medicalaConferinta de Gastroenterologie oncologica are loc in Cluj-Napoca in perioada 19-20 iunie 2014. Evenimentul din acest an se desfasoara sub tematica generala “De la cazuri clinice la practica moderna”. Evenimentul este organizat in colaborare cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca – Clinica Medicala I, Sectia Gastroenterologie. Programul este creditat cu 9 puncte pentru medici si 10 pentru asistentii medicali.

Sesiuni la Conferinta de Gastroenterologie oncologica

Pe 19 iunie 2014, vor avea loc sesiuni cu inalt grad stiintific, alaturi de doua mese rotunde, “Tub digestiv” si “Patologie Hepato-Pancreatica”.

Spre sfarsitul primei zile de conferinta, intre orele 18.00 si 20.00, se vor desfasura in paralel doua sesiuni adresate medicilor de familie si specialistilor, respectiv rezidentilor.

Pe 20 iunie 2014, vor fi demonstratii in direct si conferinte a trei experti de talie internationala, dr. Mukul Arya, dr. Harsha Vittal.

Teme abordate in cadrul conferintei de gastroenterologie oncologica

Tema principala din acest an este “De la cazuri clinice la practica moderna”.

Vor fi dezbatute preventia, diagnosticul si managementul patologiei digestive oncologice.

Vor fi prezentate informatii despre standardele actuale de diagnostic, stadializare si paleatie ale tumorilor digestive.

Taxe de inscriere

Taxele de inscriere sunt reduse pana la 18 iunie 2014: 120 pentru medici de familie, 150 pentru mecici specialisti, 90 de lei pentru rezidenti, 80 de lei pentru asistenti medicali, 50 de lei pentru studenti.

Evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca, la West City Hotel.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si pentru inscrieri, va puteti adresa pe adresa de email corina.stancu@houston.ro, sau la telefon 0723.856.179.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.