Conferinta de Dermatologie “Zilele Gh.Nastase”, 8 – 10 mai 2014 Iasi

19/03/2014

Conferinta de Dermatologie “Zilele Gh.Nastase”, 8 – 10 mai 2014 Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-de-dermatologie-zilele-gh-nastase-8-10-mai-2014-iasi/

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Conferinta de Dermatologie “Zilele Gh. Nastase” va avea loc la Iasi in perioada 8 – 10 mai 2014. Evenimentul este realizat in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi, Uniunea Dermatologilor Ieseni si Spitalul Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iasi. Conferinta este creditata cu puncte EMC.

Subiecte abordate in cadrul Conferintei de Dermatologie

Conferinta de Dermatologie “Zilele Gh.Nastase” din acest an isi propune sa dezbata subiecte de interes major in dermatovenerologie, dermatooncologie, dermatopatologie si dermatocosmetologie.

Informatiile de ultima ora vor fi prezentate de specialisti de renume in dermatologie din Romania.

Manifestari stiintifice organizate in conferinta

Evenimentele stiintifice vor fi organizate sub forma workshopurilor aplicate, a prezentarilor interactive si a traningurilor sustinute de specialisti in domeniu.

Comitetul stiintific de organizare a evenimentului

Intre specialistii care fac parte din comitetul de organizare a Conferintei de Dermatologie se numara Conf.dr. Laura Gheuca Solovastru – Presedintele Conferintei, Prof.dr. Anca Aghinitei-Zbranca, Conf.dr. Tatiana Taranu, Sef Lucrari dr. Alexandru Niculescu, Asist. univ. dr. Paula Toader.

Inscriere si participare

Pentru mai multe detalii despre conferinta si despre inscriere, click aici.

Pentru informatii suplimentare puteti utiliza datele de contact: Alina Duca, Tel./ Fax 0232.240.628 / e-mail alina.duca@oamenisicompanii.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: