Conducerea Spitalului Floreasca: In timpul programului de lucru, neacordarea ingrijirilor medicale este un lucru grav

07/01/2020
Conducerea Spitalului Floreasca: In timpul programului de lucru, neacordarea ingrijirilor medicale este un lucru grav

Conducerea Spitalului Floreasca: In timpul programului de lucru, neacordarea ingrijirilor medicale este un lucru grav

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducerea-spitalului-floreasca-in-timpul-programului-de-lucru-neacordarea-ingrijirilor-medicale-este-un-lucru-grav/

Conducerea Spitalului Floreasca spune ca neacordarea ingrijirilor medicale in timpul programului de lucru reprezinta un lucru grav. Precizarile s-au facut in contextul protestului la care au aderat mai multi medici, asistenti medicali si infirmiere de la Spitalul Floreasca.

Acestia au anuntat luni, printr-un comunicat de presa, ca intrerup activitatea, urmand sa asigure asistenta doar pentru urgentele ‘majore’.

Totusi, managerul unitatii a spus ca nu are cunostinta ca vreun medic din unitatea medicala ar fi refuzat sa opereze.

Continut educational:

“Cum a precizat si domnul doctor Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului, am vorbit de o scrisoare de protest, nu de un protest. Altfel, sigur ca rolul spitalului este sa isi ingrijeasca pacientii si sigur ca, merita accentuat, libertatea de opinie fiecare om o are. In timpul programului de lucru, neacordarea ingrijirilor medicale este un lucru grav. Eu cred ca colegii mei, care altfel si-au tratat pacientii foarte bine, vor continua sa o faca la fel de bine in continuare. Nu am avut cunostinta de vreun medic care a refuzat sa opereze si nu mi-a fost semnalat de vreun pacient ca nu i-a fost acordat tratamentul”, a explicat Ionut Negoi, managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, citat de Agerpres.

Decizia de intrerupere a activitatii medicale vine dupa ce Inspectia Sanitara de Stat a sanctionat spitalul si echipa operatorie cu 30.000 de lei pentru neregulile gasite in cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operatie. Totodata, prof. dr. Mircea Beuran a fost demis din functia de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III si din functia de de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii.

Etichete: urgenta spitalul floreasca, servicii medicale spitalul floreasca, protest spitalul floreasca

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: