Conducere noua la Agentia Nationala a Medicamentului

14/01/2020

Conducere noua la Agentia Nationala a Medicamentului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducere-noua-la-agentia-nationala-a-medicamentului/

Victor Costache, ministrul Sanatatii a numit-o, marti, pe Roxana Stroe in functia de presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania.

Potrivit unui comunicat de presa al ministerului, Roxana Stroe va exercita aceasta functie cu caracter temporar, pana la organizarea concursului de ocupare a functiei de presedinte sau revocare, conform legislatiei in vigoare

Pe perioada mandatului temporar, ea va avea in atributii realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR, dar si organizarea strategiei pentru desfasurarea in mod transparent si corect a concursurilor de presedinte si vicepresedinte pentru aceasta institutie.

Continut educational:

Ministrul Sanatatii i-a solicitat noului presedinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea functiilor de conducere ale acestei institutii sa fie validata cu reputati specialisti din domeniu, se mai precizeaza in informarea MS.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinica si lucreaza in cadrul ANMDMR de la sfarsitul anului 2010. In prezent, ocupa functia de coordonator al Directiei Farmacovigilenta si Managementul Riscului.

Din 2014, ea este membru in Comitetul de Farmacovigilenta si Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.

Etichete: agentia nationala  a medicamentului, ANMDM, roxana stroe, farmacovigilenta

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: