CMR ofera consiliere celor care beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 56/2020

24/11/2020

CMR ofera consiliere celor care beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 56/2020

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-ofera-consiliere-celor-care-beneficiaza-de-drepturile-prevazute-de-legea-nr-56-2020/

Colegiul Medicilor din Romania (CMR) vine in sprijinul urmasilor personalului medical participant la actiuni impotriva COVID-19 si ofera consiliere celor care beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 56/2020

Biroul Executiv al Consiliului National al Colegiului Medicilor din Romania anunta ca a analizat modalitatea de punere in aplicare si de respectare a drepturilor conferite de Legea nr. 56/2020 pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva COVID-19.

Astfel, au fost identificate situatii concrete in care, beneficiari ai drepturilor prevazute de Legea nr. 56/2020- urmasii personalului medical, fie nu cunosc prevederile acestei legi, fie au intampinat dificultati in dobandirea drepturilor ce li se cuvin in baza acestei legi.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Cancerul de san

“Pentru a preveni astfel de situatii, Colegiul Medicilor din Romania vine in sprijinul urmasilor personalului medical si ofera consiliere persoanelor beneficiare ale drepturilor prevazute de Legea nr. 56/2020. In acest sens, persoanele interesate se pot adresa institutiei noastre, care prin Comisia Economico-Sociala a Consiliului National si prin departamentul de resort, in urma analizei, va asigura asistenta necesara.”, se precizeaza intr-un comunicat al CMR remis Formare Medicala.

Prin urmare, pentru a facilita cunoasterea textului de lege si a drepturilor conferite personalului medical si urmasilor personalului medical, CMR a anexat comunicatului mentionat si textul Legii nr. 56/2020 pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva COVID-19.

Vezi textul integral AICI

Etichete: cmr, consiliere cmr, legea nr. 56/2020, recunoasterea meritelor personalului medical covid

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Doua mutatii noi ale coronavirsului SARS-CoV-2 descoperite in SUA

Studiu: Covid-19 ar putea evolua intr-o boală sezoniera

INSP: Peste 30.500 de cazuri de infectii respiratorii acute in ultima saptamana de raportare

Ministrul Sanatatii: In Romania se administreaza 6 doze de vaccin anti-Covid dintr-un flacon

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva Covid-19: Acest vaccin este sigur, eficient si recomand tuturor vaccinarea