CMMB: Avem nevoie de personal medical suficient, bine pregatit si remunerat corespunzator

12/03/2024
CMMB: Avem nevoie de personal medical suficient, bine pregatit si remunerat corespunzator

CMMB: Avem nevoie de personal medical suficient, bine pregatit si remunerat corespunzator

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmmb-avem-nevoie-de-personal-medical-suficient-bine-pregatit-si-remunerat-corespunzator/

In fata provocarilor continue din domeniul sanatatii, devine din ce in ce mai evident ca avem nevoie de personal medical suficient, ca numar, bine pregatit, remunerat corespunzator si care sa isi desfasoare activitatea intr-o infrastructura adecvata, transmite Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti.

Asigurarea acestor aspecte nu doar ca va spori calitatea ingrijirii medicale acordate pacientilor, dar va contribui si la cresterea satisfactiei profesionale a cadrelor medicale.

“In calitate de presedinte al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, doresc sa transmit un mesaj de recunostinta si apreciere pentru toti medicii dedicati si pentru colegii nostri, asistenti medicali, moase, infirmieri, ingrijitori si brancardieri, din intreg sistemul de sanatate romanesc. Contributia dumneavoastra este importanta, deoarece vedem cu totii nevoia de personal medical, ce se manifesta atat la nivel european, cat si la nivel international. Si, bineinteles, si sistemul de sanatate romanesc are nevoie si vedem in anumite zone deficitul de personal medical. De asemenea, este nevoie in continuare de empatie si dedicare a personalului medical fata de pacienti”, a declarat Prof. univ. dr. Catalina Poiana, presedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Cu ocazia Zilei Personalului Medical, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) transmite un sincer “Multumesc!”personalului medical care isi dedica viata ingrijirii si vindecarii celor aflati in suferinta.

“Ziua Personalului Medical este ocazie de a recunoaste si aprecia dedicarea, eforturile si devotamentul profesionistilor din domeniul medical. Personalul medical reprezinta coloana vertebrala a sistemului de sanatate.
Medici, asistenti medicali, moase, infirmieri, ingrijitori si brancardieri, cu totii sunt prezenti in momente critice, fiind adesea “eroii” discreti care salveaza vieti, aduc alinare in situatii dificile sau sunt acolo pentru buna functionare a unitatilor in care activeaza.”, a mai precizat CMMB.

Etichete: personal medical, ziua personalului medical, colegiul medicilor bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. REZNIC DAN-CONSTANTINOS says:

    Corect!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: