Centru nou de chirurgie cardiovasculara pentru copii si 119 posturi deblocate pentru personal

25/02/2015

Centru nou de chirurgie cardiovasculara pentru copii si 119 posturi deblocate pentru personal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/centru-nou-de-chirurgie-cardiovasculara-pentru-copii-si-119-posturi-deblocate-pentru-personal/

chirurgieSe estimeaza ca in primavara acestui an, lucrarile la Centrul de chirurgie cardiovasculara si Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” vor fi finalizate. Ministerul sanatatii a deblocat 119 posturi pentru acest centru.

Ministrul Sanatatii a inspectat stadiul lucrarilor la Centrul de chirurgie cardiovasculara si Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, departamente aflate in constructive.

El a fost informat de catre conducerea unitatii sanitare ca, pana la inceputul lunii mai 2015 lucrarile la centrul de chirurgie cardiovasculara vor fi finalizate, urmand ca departamentul sa fie echipat complet cu aparatura moderna necesara din fonduri asigurate de catre Ministerul Sanatatii.

“Toti acesti pasi reprezinta confirmarea ca anul trecut nu am stat degeaba. In acest an vor fi finalizate doua departamente foarte importante din cadrul unitatii sanitare, UPU si centru de chirurgie cardiovasculara. Ministerul Sanatatii a deblocat deja 119 posturi pentru angajarea personalului necesar functionarii centrului de chirurgie cardiovasculara. Chiar saptamana aceasta se va organiza primul concurs pentru ocuparea postului de chirurg cardiovascula”, a declarat Nicolae Banicioiu, Ministrul Sanatatii.

La finalul intalnirii, ministrul Banicioiu a asigurat conducerea unitatii medicale de sprijinul Ministerului pe care il conduce.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: